HET TEAM

Onze Missie

Onze missie bestaat erin onze klanten optimaal te ontzorgen bij de verkoop en verhuur van hun eigendom. Wij streven hierbij naar een maximale tevredenheid bij zowel verkopers als kopers en dit bij elke transactie. Als rentmeester willen wij daarbij tevens alle taken van het beheer van uw vastgoedportefeuille overnemen.

Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak waarbij hoge kwaliteit en service in onze dienstverlening centraal staan.

Door gebruik te maken van een correcte waardebepaling, een geslaagde presentatie, door onze zeer persoonlijke benadering met regelmatige tussentijdse evaluaties en door de inzet van ons enthousiast makelaarsteam, streven wij naar een 100% slagingspercentage van al onze opdrachten.

Wat doen we?

Verkoop

Als vastgoedmakelaar zijn wij uiteraard het aanspreekpunt om samen met u de verkoop van uw eigendom te realiseren. Een enthousiast, ervaren team van erkende vastgoedmakelaars staat steeds voor u klaar.

Beheer

Bezit u één of meer appartementen, huizen, winkels? Of bezit u een patrimoniumvennootschap en bent u ook dat eeuwige TO DO – lijstje beu? Als rentmeester nemen wij alle beslommeringen van u over.

Verhuur

Verhuren doe je niet zelf. Bell vastgoed – Pica-nina is hiervoor de gevestigde waarde in Herentals. Wij verhuren snel en correct zonder verlies aan rendement voor de eigenaar. Ons team staat steeds voor jou klaar!

Waardebepaling

U overweegt om u eigendom te verkopen? Een correcte verkoopprijs bepalen is de belangrijkste stap naar een snelle verkoop. Contacteer ons voor een gratis schatting!

Belangrijkste redenen om met een makelaar te werken

Deskundige fotoshoot
Uitgebreid netwerk
Professionele onderhandelingen

U wordt regelmatig op de hoogte gehouden zodat u de situatie op de voet kunt volgen.

Persoonlijke service

Van bezichtigingen tot en met bijstand bij de notaris
Inclusief overdracht nutsvoorzieningen bij verkoop/verhuur
1 aanspreekpunt tijdens het volledige verkoopproces van uw eigendom